Saitaman oma ekosysteemi tarkistettu CertiKin toimesta hakkereiden kestäväksi

Saitaman oma ekosysteemi tarkistettu CertiKin toimesta hakkereiden kestäväksi

Saitama, yksi nopeimmin kasvavista kryptovaluutta- ja yhteisöpohjaisista alustoista, ilmoitti, että sen SaitaMask-ekosysteemi on läpäissyt tarkastuksen ja sen on sertifioinut CertiK – yksi luotetuimmista lohkoketjuturvallisuuden tilintarkastusyrityksistä, joka käyttää luokkansa parasta tekoälyteknologiaa lohkoketjuprotokollien ja älykkäiden sopimusten suojaamiseen ja seurantaan. CertiK on hajautettu todistemoottori, joka matemaattisesti varmistaa, että lohkoketjuekosysteemit ovat kriittisiä ongelmattomia ja hakkereita kestäviä.

Vain ensimmäisten kuuden kuukauden aikana Saitamalla on jo ja arvioitu olevan 300 000 rahakkeen haltijaa, joiden täysin markkina-arvo on 4 miljardia dollaria.  Auditoinnin kautta Saitama odottaa kasvavansa nopeammin, koska CertiK helpottaa lisävaihtojen hakemista ja listaamista, mikä helpottaa rahakkeen tulevaisuuden odotuksia. 

CertiKin suorittama tarkastus on tärkeä askel Saitaman kasvussa yhteisölähtöisenä alustana, joka edistää taloudellista hyvinvointia antamalla kaikenikäisille ja -kulttuureille mahdollisuuden hallita rahojaan ja luoda omia varallisuusmahdollisuuksiaan

Saitaman CTO Max Hernandez

Mobiilikäyttäjille

SaitaMask on älykäs lompakko, jonka avulla minkä tahansa tason sijoittajat voivat hallita kryptojaan toimimalla yhden luukun myymälänä, jossa käyttäjät voivat yhdistää valitsemansa maksujärjestelmän ja pystyä ostamaan, myymään, siirtämään, ja tekemään mitä tahansa kolikkoa poistumatta mobiilisovelluksesta. SaitaMask-sivuston kehittyessä Saitama  visioi sen toimivan keskuksena, joka yhdistää käyttäjät useisiin työkaluihin, jotka auttavat heitä analysoimaan ja tekemään sijoitusvalintoja, sekä Edutainment-alustana, joka on suunniteltu rahoituksen ja sijoittamisen oppimisvälineeksi. SaitaMaskin odotetaan olevan ladattavissa sovelluskaupoista tammikuun alussa.  

Saitaman toimitusjohtaja Russell Armand lisäsi:

Sertifiointi osoittaa, että  Saitaman  lohkoketjuteknologia on hakkerikestävä ja siinä ei ole suuria tai kriittisiä vikoja, mikä antaa entistä suuremman luottamuksen suurempiin pörsseihin, olemassa oleviin kolikoiden haltijoihin ja mahdollisiin uusiin ostoihin, mikä lisäsi luottamusta  Saitamaan ja sen jatkuvaan kasvuun.

Saitama-tunnuksella on oikeudenmukainen lanseeraus Ethereum (ERC-20) -verkossa  31.5.2021. Se on väline liiketoimille ja rahajärjestelmille yksin, älykkäällä koodauksella, joka hyödyttää haltijoita palkinnoilla suojaamaan suurilta lompakon haltijoilta (valailta) yrittämästä manipuloida hintaa heidän edukseen tai pudottamasta tunnuksen myymällä.

Tietoja Saitamasta:

Saitama on nopeasti kasvava kryptovaluutta ja yhteisölähtöinen alusta, jonka tehtävänä on edistää taloudellista hyvinvointia antamalla kaikenikäisille ja -kulttuureille mahdollisuuden hallita rahojaan ja luoda omia varallisuusmahdollisuuksiaan. $SAITAMA on rakennettu Ethereum-lohkoketjuun (ERC-20) älykkäällä koodilla, joka tekee sijoittamisesta turvallisen ja hyödyllisen säilyttämisen. Saitama uskoo, että avoimuus on keskeinen tekijä sen hankkeen onnistumisen ja pitkäikäisyyden kannalta, ja siksi se on sitoutunut useisiin toimenpiteisiin, joiden tarkoituksena on tehdä Saitamasta alt-crypto-markkinoiden läpinäkyvin projekti. Lisätietoja:  Saitamatoken.com.

Leave a Reply

Back To Top