Samsungin SmartThings – Kehittyneet liitettävyysratkaisut B2B-näyttöihin

Transparent MICRO LED

Samsungin SmartThings – Kehittyneet liitettävyysratkaisut B2B-näyttöihin

Samsungin innovatiivinen SmartThings-alusta on mullistamassa yritysten käyttämien näyttöjen maailmaa. Tämä teknologinen läpimurto mahdollistaa yritysten hyödyntää ennennäkemättömiä liitettävyysominaisuuksia, mikä tehostaa liiketoimintaprosesseja ja parantaa asiakaskokemusta.

Ps. Nyt markkinoille on tullut uusi älypuhelin Samsung S24 Ultra, ja sille helmikuussa 2024 vaihtotarjous vanhasta puhelimesta.

Älykkään teknologian uusi aalto

SmartThings-alusta on suunnattu erityisesti yrityskäyttöön, tuoden mukanaan uudenlaisen älykkyyden ja optimoinnin näyttöjen hallintaan. Hyperliitettävyyden ansiosta laitteiden välinen kommunikointi ja tiedonsiirto ovat sujuvampia ja nopeampia, avaten ovia uusille toiminnallisuuksille ja yhteyksille yritysten erilaisiin tarpeisiin.

SmartThingsin vaikutus yritystoimintaan

SmartThings-alustan avulla yritykset voivat tehostaa näyttötaulujensa ja muiden älylaitteidensa hallintaa. Alusta on yhteensopiva uusimpien IoT-standardeja, kuten Matter ja HCA, mikä laajentaa laiteyhteensopivuutta. Tämä mahdollistaa älykkäiden tilojen, kuten älymyymälöiden, älytoimistojen ja älyhotellien, luomisen ja parantaa näin tilojen hallintaa sekä energiatehokkuutta.

Energiatehokkuuden ja tilanhallinnan parannus

SmartThingsin avulla yritykset voivat parantaa tilojensa hallintaa ja energiatehokkuutta. Routines-toiminto mahdollistaa automatisoidut asetukset tilojen valaistukseen, lämpötilaan, kosteuteen ja ilmanlaatuun. Lisäksi, SmartThings AI Energy Mode tarjoaa tehokkaita työkaluja energiankäytön vähentämiseen.

SmartThings Enterprise API – Yrityksille räätälöityjä ratkaisuja

SmartThings Enterprise API mahdollistaa yritysten integroida SmartThings-järjestelmän suoraan omiin hallintajärjestelmiinsä. Tämä tarjoaa mahdollisuuden luoda räätälöityjä ratkaisuja, jotka parantavat järjestelmän toimintavarmuutta ja liitettävyyttä.

Uudistunut interaktiivinen näyttö koulutusalalle

Samsung on lanseerannut ensimmäisen Google EDLA-sertifioidun interaktiivisen WAD-näytön, joka on erityisesti suunniteltu koulutuskäyttöön. WAD-näyttö, joka tukee Android 13 -käyttöjärjestelmää, tarjoaa pääsyn Google Playn opetussovelluksiin, luoden ainutlaatuisen oppimiskokemuksen.

Samsung ja Cisco: 105” 5K Smart Signage -näyttö hybridityöhön

Samsung on laajentanut yhteistyötään Ciscon kanssa ja esitellyt uuden 105-tuumaisen Smart Signage QPD-5K -näyttötaulun. Tämä malli on suunnattu hybridityöskentelyyn ja yhteensopiva Microsoft Teams -sertifioitujen Cisco Room Kit -videoneuvotteluratkaisujen kanssa.

Läpinäkyvä MICRO LED -näyttö avaa uusia mahdollisuuksia

Samsungin esittelemä läpinäkyvä MICRO LED -näyttö tuo markkinoille poikkeuksellista selkeyttä ja läpäisykykyä. Tämä avaa uusia sovellusmahdollisuuksia esimerkiksi myymälöissä ja näyttelytiloissa. Samsungin johtoasema LED-näyttöteknologiassa edesauttaa jatkuvaa innovaatiota ja uusien näyttöteknologioiden kehittämistä.

Yhteenveto

Samsungin SmartThings-alustan integrointi B2B-näyttöihin sekä uudet tuotteet, kuten interaktiivinen WAD-näyttö ja 105-tuumainen Smart Signage -näyttö, korostavat yrityksen sitoutumista kehittämään älykkäitä ja yhteenliitettyjä teknologiaratkaisuja yrityksille. Nämä innovaatiot parantavat yritysten tehokkuutta ja edistävät kestävää kehitystä.

Leave a Reply

Back To Top