Kryptovaluutat myrskyisiä joulukuun alussa

Kryptovaluutat myrskyisiä joulukuun alussa

Tämä joulukuun alku on nähnyt kryptovaluuttojen markkinoilla melkoista siksak-liiketää, kun isot valuutat kuten Bitcoin ja Ethereum ovat menettäneet arvoaan, mutta esimerkiksi pari päivää sitten Doge nousi 20 % tunnissa. Omat sijoitustestimme muutaman pienemmän valuutan kanssa ovat menneet myös lievässä alamäessä ja tulos on nyt noin 15 % miinuksella ja lompakossa kahta valuuttaa: Shiba Inua ja Cardanoa.

Bitcoinin arvo on vaihdellut viime(kin) aikoina voimakkaasti ja arvo vaihtelee päivittäin vajaan 46 000 dollarin ja reilun 48 000 dollarin välimaastoissa. Ethereumin arvo etsii paikkaansa hieman alle 4000 dollarin paikoilla, saavuttaen luultavimmin ainakin hetkellisen huippunsa 3880 dollarin tienoille. Koko kryptomarkkinat ovat 2,16T dollarin paikkeilla, käytyään jo 2,3T dollarissa.

Cardano on viime aikoina yrittänyt asettua 1,22 tasolle, kun vastaavasti Binance (BNB) tuntuisi edelleen olevan laskussa, ja arvioissa on että se saattaa luisua vielä jopa 450 dollarin tasolle. Samoin markkinoilla tunnustetaan varovaisuutta Solanaan (SOL), joka saattaa sekin liukua jopa 135 dollarin tasolle. Shiballa lupaillaan joko/tai tilannetta, eli arvo voi laskea edelleen, tai sitten kääntyä ylös kohti 0,000035 USD tasoa.

Yleensäkin joulukuun alku näyttää monelle alt-kolikolle railua 8 % laskua, poislukien DOGE:n nousu, kiitos Elon Muskin sanomisten ja twiittailujen. Dogen ohella iso kiinnostus joulukuun lopussa on Bitcoinissa – pääseekö valuutta uuteen nousuun, vai jatkuuko laskeva vire edelleen?

Venäjällä ei viranomaiset pidä kryptoista

Venäjällä edetään kryptovaluuttojen kanssa vastatuulessa kun valtio kieltää kryptojen käytön rahoituksissa. Asiantuntijat varoittavatkin maassa olevan lakitilanteen olevan todella “hämärä”. Taustalla on valtionpankin kielto rahoituslaitoksille, että nämä eivät saa olla tekemisissä kryptorahastojen kanssa, tai rahastojen, jotka ovat tekemisssä kryptovaluuttojen kanssa. Sääntö on nyt vielä vedosvaiheessa, mutta tullee voimaan 27.12.2021

Venäjällä on itseasiassa tällä hetkellä vain yksi kryptoihin suoranaisesti liittyvä laki, joka itseasiassa kieltää kryptovaluutan käytön maksuvälineenä. Tämä laki koetaan tällä hetkellä ongelmallisena, sillä monet venäläiset museot ja taidepiirit haluaisivat edetä aktiivisesti NFT markkinoille, kansainvälisesti, mutta epäselvä tilanne estää tämän tällä hetkellä – kauppoja on kylläkin jo NFT:den kanssa Venäjälläkin toteutunut.

Virtuaalisten markkinoiden uutisia

Nike on ostanut virtuaalisia lenkkareita valmistavan RTFKT:n! RTFKT on lohkoketjuteknologiaa hyödyntävä virtuaalinen kenkäfirma, jolla on suunnitelmia NFT:n luomiseen sekä lenkkareiden tekemiseen tulevaan metaverseen. Kauppasummaa ei ole kerrottu julkisuuteen.

Krypto-opas ilmestyy pian

Meidän oma projektimme Hämeen Ammattikorkeakoulun eli HAMK:in kanssa on loppusuoralla, ja kohta pääsemme julkaisemaan suomenkielisen interaktiivisen pelimäisen oppaan kryptovaluutoista. Opas/peli on tarkoitettu kryptovaluuttojen aloittelijoille, ja se tullaa liittämään osaksi tätäkin sivustoa. Kryptovaluutoista on liikkeellä niin paljon tarinoita ja luettavaa, että me halusimme luoda jotain uudenlaista, mutta käyttökelpoista ja opettavaista – kaikille suomalaisille kryptovaluutoista kiinnostuneille.

Kryptouutisten lomassa hetki viihteeseen: Nettiruutu.fi kertoo uutiset suoratoiston maailmasta, arvosteluja, uusia sarjoja – tsekkaa välissä.


Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Muita mielenkiintoisia aiheita muualta:

Junat Kartalla

Asuntomarkkinat

Kiinteistöhuolto

samsung galaxy s21 ultra

Samsung XCover 5

Sähköpotkulauta vuokraus

Kryptovaluutat

Kasinot suomi

Suositut koirarodut

Google Pay maksaminen

Kapselikahvit

Pikakahvi

Affiliate markkinointi

Professional Esports

One thought on “Kryptovaluutat myrskyisiä joulukuun alussa

Leave a Reply

Back To Top