Pohjola Rakennus ja Asuntoyhtymä Group Oy ovat tehneet kaupat Oulun Karjasiltaan tulevasta asuntokohteesta

Pohjola Rakennus ja Asuntoyhtymä Group Oy ovat tehneet kaupat Oulun Karjasiltaan tulevasta asuntokohteesta

Pohjola Rakennus Oy Suomi ja Asuntoyhtymä Group Oy ovat allekirjoittaneet osakekaupat Oulun Karjasiltaan tulevan kerrostalohankkeen tiimoilta. Torstaina 1.7.2021 solmittu kauppa pitää sisällään 84 asunnon ja 14 autopaikan kerrostalokohteen, jossa huoneistopinta-alaa on yhteensä 2618,5 neliömetriä.

Asunto Oy Oulun Hiillos, josta kaupat solmittiin, sijaitsee Oulun Karjasillalla, keskustasta noin kaksi kilometriä kaakkoon. Karjasilta on monipuolinen asuinalue, jossa yhdistyy niin historia, luonto kuin kaupunkielämän tarjoamat mahdollisuudet. Upeiden ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksien lisäksi alueella on myös erinomaiset peruspalvelut.

”Oulun yksikön näkökulmasta hanke on hyvä alku syksyllä tehtyjen tontti-investointien tuotantoon saamisen osalta. Tontti siirtyi marraskuussa hallintaamme ja nyt olemme solmineet kaupat kyseistä kohteesta. On erittäin hienoa jatkaa yhteistyötä Asuntoyhtymän kanssa tämän hankkeen tiimoilta. Hanke vahvistaa ja kasvattaa edelleen Pohjola Rakennuksen asemaa Oulussa”, kertoo Pohjola Rakennus Oy Suomen Oulun hankejohtaja Ari Loukkola.

”Oulu on yksi Asuntoyhtymän sijoitusstrategian painopistealueista ja Asunto Oy Oulun Hiillos täydentää portfoliotamme Oulun laajenevalla kaupunkialueella. Karjasillan hyvät palvelut ja liikenneyhteydet sekä liikuntamahdollisuudet luovat ihmisille puitteet laadukkaaseen ja tasapainoiseen elämään. On ilo tehdä yhteistyötä Pohjola Rakennuksen kanssa ja mielenkiinnolla odotamme kohteen valmistumista”, Asuntoyhtymän toimitusjohtaja Jaakko Niskanen iloitsee.

Kohde valmistuu arvioidusti loppuvuodesta 2022 ollen samalla Pohjola Rakennuksen Ahjo-Kalevakorttelin ensimmäinen talo.

Lähde: STT info

Leave a Reply

Back To Top