Jason Derulo lähti myös Metaverseen

Jason Derulo lähti myös Metaverseen

Decentraland Metaverse Worldissa aktivoituva kansainvälisen supertähden musiikkivideo kappaleelle “Slidin'” luodaan uudelleen fanien kokemiseen ja omansa tekemiseen

https://terrazero.com/slidin/

-Taiteilijalla, joka on nyt suurin maailmanlaajuinen musiikkikuvake, joka ylittää Decentraland Metaversen, on 52.2 miljoonaa seuraajaa ja 1.2 miljardia katselukertaa tiktok-alustalla.

-Jason Derulon aktivointi, joka julkaistaan 29. kesäkuuta Decentralandissa (Decentraland.org), osoittaa toisen menestyksen sarjassa monia Metaverse -kokemuksia, jotka edustavat TerraZeron ja Atlantic Recordsin jatkuvaa yhteistyötä.

-Harvinaisessa tapauksessa Jason Derulo ottaa oman avatarinsa, jonka on luonut TerraZero, ja kulkee Metaversen läpi – vuorovaikutuksessa fanien kanssa kokemuksessa ja Decentralandissa.

-TerraZero antaa yhdelle onnekkaalle käyttäjälle ja heidän ystävilleen eksklusiiviset uima-allasjuhlat Metaversen digitaalisen kaksosen virkistyksessä kartano- ja allaskohtauksesta taiteilijan uusimmasta musiikkivideosta.

VANCOUVER, BC, 27. kesäkuuta 2022 /PRNewswire/ – TerraZero Technologies Inc. (“TerraZero” tai “Yhtiö“), Metaverse-teknologiayritys ja interaktiivinen kokemuskehitysstudio, on tehnyt yhteistyötä Atlantic Recordsin ja Jason Derulon kanssa saadakseen uudenlaisen mukaansatempaavan aktivoinnin Decentraland Metaversessa.

Hämmästyttävä joukko tuotemerkkejä tulee Metaverseen. Vaikka luovat mahdollisuudet ovat rajattomat, harvat todella sitoutuvat yleisöönsä tavalla, joka ylittää yksinkertaisen markkinointikampanjan. Monet julkkikset tekevät samoin – harvat taiteilijat ja julkisuuden henkilöt ovat tekemisissä faniensa kanssa digitaalisessa tilassa ilman esteitä.

Siksi Jason Derulo on täydellinen supertähti astumaan Metaverseen TerraZero Technologiesin avulla. Jason Derulolla on yli 52.2 miljoonaa seuraajaa ja yli 1.2 miljardia katselukertaa pelkästään TikTokista, ja hän on yksi innovatiivisimmista A + -taiteilijoista planeetalla – ja nyt Metaverse.

Äskettäin TerraZero Technologies, Inc., Metaverse- ja teknologiayritys ja interaktiivinen kokemuskehitysstudio, teki yhteistyötä Atlantic Recordsin kanssa laajentaakseen levy-yhtiön aktivointihorisonttia useissa Metaverse-maailmoissa. Tehdäkseen suuren roiskeen Atlantic ja TerraZero tekivät yhteistyötä Jason Derulon kanssa sarjassa ainutlaatuisia aktivointeja Metaversessa.

Totuuden hetki: luo uudelleen Jason Derulon musiikkivideo “Slidin'” -elokuvalle Decentralandissa TerraZeron rakentamana kokemuksena, esitä video, anna faneille mahdollisuus tyylitellä ympäristö itse ja antaa yksinomainen Metaverse -allasjuhla, jota isännöi TerraZero, Metaverse -kartanossa musiikkivideosta yhdelle onnekkaalle fanille ja heidän ystävilleen.

Tapahtuman ja musiikkivideon ensi-ilta Metaversessa julkaistaan Decentralandissa (decentraland.org) keskiviikkona 29. kesäkuuta.

“Olisin antanut mitä tahansa tällaiselle yhteydelle idolieni kasvaessa”, Jason Derulo sanoo. “Metaversumi ja se, kuinka ihmiset voivat kokoontua kokemaan jotain erityistä… Tämä on ehdottomasti Internetin tulevaisuus – tapa, jolla TerraZero tekee sen ja mitä teimme yhdessä. Olen aina ollut sydämeltäni pelaaja, joka on aina löytänyt tiensä siihen, miten olen kirjoittanut musiikkini, ja kehittänyt uraani. Avatarina oleminen Metaversessa ja yhteydenpito ihmisiin suoraan on uusi tapa näyttää, kuka olen näytön ja kaiuttimien ulkopuolella. Se on erittäin todellista hyvin epätodellisella tavalla.”

Hyvin ainutlaatuinen osa tätä aktivointia on Jasonin, itsensä – lähestymistapa – joka osallistuu itse pääministeriin omana avatarinaan, jonka terrazero on luonut. Jasonin avatar ilmestyy myös paikkoihin, jotka ympäröivät Decentraland Metaversea ennen ensi-iltaa, jonka TerraZero vangitsee uudenlaisessa kokemuksellisessa sisällöntuotannossa, jota kutsutaan “rajattomiksi maailmoiksi”.

Konsepti, jota johtavat TerraZeron Metaverse-johtaja Ryan Kieffer ja kokemusjohtaja Brandon F. Johnson, esittelee uudenlaista vuorovaikutusta ja tarinoita, jotka yhdistävät todellisen maailman Jason Derulon kaltaisia hahmoja äärettömän avoimiin tarinoihin ja hetkiin, jotka eivät koskaan olisi mahdollisia, puhumattakaan interaktiivisista ja sosiaalisista, millään muulla tavalla, missään muussa mediassa.

TerraZero Technologiesin toimitusjohtaja Dan Reitzik näkee tällaisen aktivoinnin vasta alkuna sille, mitä Taiteilijat, kuten Jason Derulo, voivat tehdä monipuolisina viihdyttäjinä: “Jason on fantastisen lahjakas ja hämmästyttävä taiteilija työskennellä – mutta kun hän lähtee kiertueelle, Jason voi esiintyä vain edessään olevalle yleisölle. Metaversumissa haluamme tuoda maailmanlaajuisen yleisön Jason Derulon kaltaisille taiteilijoille. Miksi pelata vain 20 000 ihmiselle areenalla, kun voit pelata 20 000 000:een Metaversessa?”

Jason Derulo -fanit ja Metaverse-käyttäjät kaikkialla kutsutaan osallistumaan TerraZero-arvontaan https://terrazero.com/slidin/

Jason Derulo sosiaalisessa mediassa: Instagram: https://www.instagram.com/jasonderulo/?hl=en
TikTok: https://www.tiktok.com/@jasonderulo?lang=en
Twitter: https://twitter.com/jasonderulo?s=20&t=SQGK2uwwjs3tfeWuWQ_cCA

Leave a Reply

Back To Top