Top 10 kryptovaluuttaa vuodelle 2022

Top 10 kryptovaluuttaa vuodelle 2022

Bitcoin on ongelmissa – se tiedetään yleisesti ja asia on helppo todentaa katsomalla bitcoinin kurssia, mutta minne ovat sijoitukset lähteneet bitcoineista? Siinä missä osa isoista sijoittajista on jopa poistunut kokonaan kryptovaluutoista, ovat toiset sijoittajat etsineet uusia mahdollisuuksia toisista, uudemmista, kryptovaluutosita. Tässä on yksi mahdollinen, ja mielenkiintoinen listaus vaihtoehtoisista sijoituskohteista.

HUOM! TÄMÄ EI OLE SIJOITUSVINKKI, AINA SIJOITTAMISESSA ON HYVÄ KÄYTTÄÄ TERVETTÄ JÄRKEÄ, AIKAA ja TARVITTAESSA ASIANTUNTIJAA!

Lucky Block (LBLOCK) – monellakin tavalla kenties se paras sijoituskohde kryptoissa tänä vuonna
DeFi Coin (DEFC) – DeFi sektorin mielenkiintoinen tulokas
Dogecoin (DOGE) – Meemikolikoiden ykkönen
Avalanche (AVAX) – Ethereumin nouseva kilpailija
Hedera Hashgraph (HBAR) – Valuutta ja nousevaa lohkoteknologiaa
Theta (THETA) – Kryptovaluutta jolla on oma käyttökohteensa
ApeCoin (APE) – Yksi uusimmista kolikoista, ja kenties yksi niistä isoimman kasvupotentiaalin omaavista kryptoista
Fantom (FTM) – Omanlaisensa lohkoketju verkosto matalilla kustannuksilla
Ankr (ANKR) – Mielenkiintoinen uusi kryptovaluutta jolla on myös mielenkiintoisia käyttökohteita
Polygon (MATIC) – Paljon käytetty Ethereumin liitännäinen

Lucky Block

Lucky Block on kryptopelialusta, joka on räjähtänyt näyttämölle vuonna 2022 ja tarjoaa käyttäjille houkuttelevan tavan osallistua säännöllisiin arvontoihin. Binance Smart Chainissa (BSC) isännöity Lucky Blockin alusta on täysin hajautettu ja poistaa maantieteelliset rajat – varmistaen, että kuka tahansa voi osallistua näihin tuottoisiin arvontoihin.

Lucky Blockin alusta on otettu käyttöön LBLOCK:n, sen alkuperäisen BEP-20-tokenin, kautta. LBLOCK on osoittautunut yhdeksi tämän vuoden parhaista, ja se tuotti nelinkertaisia lukuisia tuottoja myyntiä edeltäville sijoittajille sen jälkeen, kun se lanseerattiin PancakeSwapissa tammikuussa. Sijoituspotentiaalinsa lisäksi LBLOCK on tärkeä osa Lucky Block -ekosysteemiä, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa lippuja päivittäisiin arvontoihin.

DeFi Coin (DEFC) 

Toinen parhaista uusista kryptoista, joita kannattaa katsoa vuonna 2022, on DeFi Coin. DeFi Coinilla, kuten nimestä voi päätellä, on jalansija nopeasti kasvavalla hajautetulla rahoitussektorilla ja se on uuden DeFi Swap -pörssin alkuperäinen token. Tämän DEX:n avulla käyttäjät voivat vaihtaa, tuottaa ja panostaa laajan valikoiman rahakkeita – samalla kun ne tarjoavat markkinoiden parhaita DeFi-korkoja.

Koska DEFC on kotoisin DeFi Swap -pörssistä, tokenin arvo on erottamattomasti sidottu alustan kasvuun. Tämä todistettiin jo toukokuussa, kun tokenin hinta nousi yli 300% yhdessä päivässä kauan odotetun DeFi Swapin käynnistämisen jälkeen. Pörssin erilaisten käyttötapausten vuoksi DEFC: stä tuli heti yksi markkinoiden parhaista DeFi-kolikoista spekulatiivisille sijoittajille.

Dogecoin (DOGE) 

Vaikka Dogecoin ei teknisesti ole yksi markkinoiden uusimmista kryptovaluutoista, se on edelleen suosittu vaihtoehto sen “meemikolikon” nimityksen vuoksi. Sijoittajat ympäri maailmaa jatkavat Dogecoinin ostamista sen uskomattoman yhteisötuen ansiosta – sekä sosiaalisessa mediassa että korkean profiilin nimistä. Yksi näkyvimmistä DOGE:ta tukevista nimistä on Elon Musk, joka on twiitannut tunnuksesta useita kertoja.

Dogecoin on palannut uutisiin viime aikoina Muskia vastaan nostetun oikeudenkäynnin vuoksi väittäen, että DOGE on “pyramidijärjestelmä”. Tapaus on kuitenkin kiinnittänyt enemmän huomiota tokeniin, mikä on johtanut kaksinumeroisiin voittoihin viime päivinä. Viime kädessä Dogecoin on edelleen yksi parhaista uusista kryptoista riskihakuisille sijoittajille, jotka haluavat saavuttaa markkinoiden lyövän tuoton.

Avalanche (AVAX)

Toinen parhaista uusista kryptovaluutoista, joita kannattaa pitää silmällä, on Avalanche. Avalanche on noussut Ethereumin elinkelpoiseksi kilpailijaksi, joka tarjoaa kehittäjille nopeamman ja skaalautuvamman verkon hajautettujen sovellusten (dApps) rakentamiseen. Lisäksi, koska Avalanche koostuu kolmesta erillisestä lohkoketjusta, verkko tarjoaa paljon alhaisemmat maksut kuin monet sen kilpailijat.

Avalanche käyttää suunnattua asyklistä kaaviota (DAG) konsensusprotokollaa PoS: n tai PoW: n sijaan, minkä on osoitettu tekevän vilpillisistä tapahtumista lähes mahdottomia helpottaa. Verkon natiivia tokenia, AVAXia, käytetään validointiin ja verkkomaksuihin – vaikka sitä myös poltetaan säännöllisesti pitkän aikavälin arvon lisäämiseksi. Potentiaalinsa vuoksi Avalanche on uusin kryptokolikko, joka on kiinnittänyt valtavan määrän vähittäiskauppiaita.

3 thoughts on “Top 10 kryptovaluuttaa vuodelle 2022

Leave a Reply

Back To Top